Collectie


Ontdek onze unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden.

Wandkleden

Wandkleden zijn helemaal terug van weggeweest. Vroeger waren wandkleden niets anders dan een tapijt dat je aan de muur kon hangen. De wandkleden van Urban Cotton zijn gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en ontworpen door Nederlandse creatieven en kunstenaars.  Met de productie en ontwikkelingen van onze wandkleden proberen wij de kunstsector te ondersteunen. Van iedere verkoop gaat er een deel van het aankoopbedrag terug naar de maker.

Stoere wandkleden

Urban Cotton heeft het wandkleed een make-over gegeven. Met kwalitatief biologisch katoen, unieke ontwerpen en een eenvoudig ophangsysteem hebben wij het traditionele product in een nieuw jasje gestoken! Wij halen onze inspiratie vooral uit het creatieve en industriële Amsterdam Noord. Maar we geven ook ruimte aan creatief talent, waardoor de meest originele ontwerpen ontstaan!

Wandkleed kopen

Wil je een keer een wandkleed in het echt zien voordat je besluit het te kopen? Dat kan uiteraard. Met meer dan 400 verkooppunten is er altijd wel een goed verkooppunt bij jou in de buurt. Wil je een wandkleed kopen dat toevallig niet beschikbaar is in de winkel? Dan zullen wij zorgen dat we een product naar ze opsturen zodat je het alsnog kan zien. Kijk hier voor jou dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

Wandkleed collectie

Wij brengen 2 keer per jaar een nieuwe collectie uit. De voorjaarscollectie in februari en de najaarscollectie in september. Met iedere nieuwe wandkleedcollectie introduceren we 6 tot 10 nieuwe wandkleden. Zit er nu nog geen geschikt wandkleed voor je tussen? Wellicht dan wel met onze nieuwe collectie.

 

Wanddecoratie

Een wandkleed is een nieuwe en originele manier van wanddecoratie. Door de grote afmeting 190×140 maak je in 1 keer je woon- of slaapkamer persoonlijk. Daarnaast heeft Urban Cotton ook limited edition wanddecoratie. Met de limited edition wandkleden weet je zeker dat je iets unieks in huis hebt. Van de limited edition wanddecoratie worden er maar een beperkt aantal geproduceerd. Lees hier meer over onze limited edition wandkleden.