Collectie


Ontdek onze unieke collectie van 100% katoenen wandkleden.

Wandkleden

Wandkleden zijn helemaal terug van weggeweest. Vroeger waren wandkleden niets anders dan een tapijt dat je aan de muur kon hangen. De wandkleden van Urban Cotton zijn gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en ontworpen door Nederlandse creatieven en kunstenaars.  Met de productie en ontwikkelingen van onze wandkleden proberen wij de kunstsector te ondersteunen.

Stoere Wandkleden

Urban Cotton heeft het wandkleed een make-over gegeven. Met kwalitatief biologisch katoen, unieke ontwerpen en een eenvoudig ophangsysteem hebben wij het traditionele product in een nieuw jasje gestoken! Wij halen onze inspiratie vooral uit het creatieve en industriële Amsterdam Noord. Maar we geven ook ruimte aan creatief talent, waardoor de meest originele ontwerpen ontstaan!

Experience Center

Wil je de complete collectie wandkleden en artprints bekijken? Kom dan eens langs in het Dutch Interior Experience Center in Barneveld. Dit is de plek waar je de complete collecties van de merken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton bekijkt. Klik hier voor meer informatie. 

Collectie wandkleden

Wij brengen 2 keer per jaar een nieuwe collectie uit. De voorjaarscollectie in februari en de najaarscollectie in september. Met iedere nieuwe collectie introduceren we een ruim aanbod aan nieuwe wandkleden.