Collectie


Ontdek onze unieke collectie van 100% katoenen wandkleden.

Wandkleden

Een katoenen wandkleed van Urban Cotton is de ideale manier om een statement te maken in je interieur. Je kiest zelf het formaat en het ophang systeem. Nonchalant aan een roede of juist strak in een slank metalen frame. Het wandkleed dat jij uitkiest wordt speciaal voor jou gemaakt in ons eigen atelier.

Samenwerkingen

Urban Cotton is altijd opzoek naar samenwerkingen met creatieven en kunstenaars van over de hele wereld. Met het kunst van de kunstenaar en onze wandkleden en art prints creëren we een uniek betaalbaar stuk kunst voor ieder interieur.

Experience Center

Wil je de complete collectie wandkleden en artprints bekijken? Kom dan eens langs in het Dutch Interior Experience Center in Barneveld. Dit is de plek waar je de complete collecties van de merken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton bekijkt. Klik hier voor meer informatie.

Collectie wandkleden

Het hele jaar door voegen we kunstwerken toe aan onze collectie. 2 keer per jaar pakken we daarbij groots uit en presenteren we onze collecties aan onze klanten, voornamelijk bestaande uit woonwinkels in binnen- en buitenland.