Untagged Studio


Marit van Serveen richtte na haar Fashion & Design studie aan het AMFI en een aantal jaren ervaring als print designer Untagged Studio op. Tijdens haar werk in de mode-industrie specialiseerde ze zich in concept design en print-artwork textieldesign. Marit experimenteert graag met verschillende print technieken. Untagged studio biedt een ruim assortiment aan prints in verschillende stijlen van klassieke prints tot aan urban street look prints.


Disciplines:
Schilderen, illustreren, digital art, fotografie, knip- en plakwerk met verschillende materialen en texturen.


TAG THE UNTAGGED – Marit van Serveen


Inspiratie

Als prinsdesigner laat ik me door alles wat ik op mijn pad tegenkom inspireren. Ik kijk graag naar verborgen schatten om mij heen. Dit kan een mooi bloemetje of insect in de natuur zijn, een spannend lijnenspel in het landschap, verfijnde details in sieraden, street-art of de patronen van tegels uit de oudheid en de lijnen van moderne architectuur. Natuurlijk zijn ook de modetrends een bron. 
Wanneer ik prints creëer houd ik er van om verschillende stylen te ontwikkelen voor diverse markten en doelgroepen. Oude ambachten, verfijnde rijke materialen, doorleefd materiaal aangetast door de tijd, hebben mij altijd aangesproken. Vooral in combinatie met moderne technologie of beelden.
In mijn werk hou ik er ook van om verschillende soorten materialen of texturen met elkaar te combineren. 
Een door mij gecreëerd nieuw beeld zal je niet snel eerder hebben gezien.

Via mijn studio ontwikkel ik een grote diversiteit in prints. Hierdoor kan bijna elk merk wel een print vinden passend bij hun stijl en image. Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe stijlen. Hierbij werk ik zo breed mogelijk en zit ik niet vast in een bepaalde richting/stramien. De ene dag kan ik iets heel klassieks maken en de andere dag juist weer een urban print.” aldus Marit.


Tapestries