Sample Sale

Kom gezellig langs in ons atelier tijdens de Sample Sale Amsterdam Noord! Samen met BOHO Amsterdam en Rocky Rosa geven we kortingen tot wel 50%. Volg onze insta & facebook voor update.

Vrijdag 29 maart
10:00 – 21:00

Zaterdag 30 maart
10:00 – 17:00

Tickets zijn gratis verkrijgbaar via samplesaleamsterdamnoord.nl
Papaverhoek 25 / 1032 JZ Amsterdam


Credits foto en styling: studio fiks

Urban Cotton Amsterdam
Urban Cotton is een platform voor creatief talent met een unieke collectie wandkleden van 100% biologisch katoen & art prints in gelimiteerde oplage. Per verkocht werk gaat er een vast percentage direct naar de maker. Met de meest uiteenlopende designs die elk een bijzonder verhaal hebben, geef je ieder interieur een persoonlijke ‘signature’.

www.urbancotton.nl
Insta: urbancottonamsterdam

 

Rocky Rosa
Ontworpen in Amsterdan, geïnspireerd door de hele wereld. We vertalen de trends van dit moment naar een reeks musthave-sieraden. We willen het je gemakkelijk maken om met verschillende stukken te experimenteren en je eigen stijl en persoonlijkheid te benadrukken.

Rocky-rosa.com
Insta: rockyrosacom

 

BOHO Amsterdam
BOHO Amsterdam is een concept- en online store met verrassende items op het gebied van fashion, accessoires, interieur en gifts. De bijzondere collecties, die veelal bestaan uit prachtige items van kleine, vooral Nederlandse, designers en creatievelingen, wisselen snel en zijn allemaal met liefde uitgekozen door het team van BOHO Amsterdam.

Bohoamsterdam.nl
Insta: bohoamsterdam