Welkom bij Urban Cotton Amsterdam 

Welkom in een wereld vol creativiteit! Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de rauwe hotspot Amsterdam Noord. Uniek en duurzaam design, dat is waar Urban Cotton voor staat. Wij hebben de pareltjes voor je geselecteerd, bijzondere designs om een interieur nét dat beetje extra te geven.

We komen graag in contact!

Onze collectie is voor iedereen verkrijgbaar en wij werken onder andere samen met retailers, stylisten en projectinrichters. Hoe groot of hoe klein het interieurproject waar u inspiratie voor zoekt ook is.

Contact

We willen je graag helpen en daarom kun je ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt over onze collectie, toekomstige beurzen of de mogelijkheid om partner, wederverkoper of een andere mooie projecten.

Bewuste keuzes

we werken zoveel mogelijk volgens de slow design filosofie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit is een continue proces van het verbeteren van het gebruik van duurzame en/of hergebruikte grondstoffen, groene productiemethoden, tegen gaan van productieoverschotten en eerlijke prijzen voor de maker.

Evenementen en Beurzen

Tijdens onze reizen, maar tijdens toevallige ontmoetingen, doen wij inspiratie op voor onze collectie. Tijdens onze beurzen en evenementen tonen wij onze nieuwste ontwerpen en inspireren wij met passende een styling. 

Ambacht en kwaliteit

We werken met getalenteerde ontwerpers, grote namen en opkomend talent. Wij proberen de verhalen, technieken en urenlange discipline zo goed mogelijk over te brengen. Ook van onze producenten vragen wij de grootste precisie om te zorgen dat het ontwerp zo goed mogelijk tot zijn recht komt, of het nu een wandkleed, Art Prints of accessoire is.

Privé collectie

In opdracht ontwerpen wij graag een prachtige privé collectie. Unieke ontwerpen speciaal aansluitend op jouw merk, project of winkel. Of we nu werken op basis van een moodboard of een vrije invulling, altijd kun je rekenen op onze expertise en ervaring in het werken met bijzondere biologische materialen en ontwerpen. Met een eigen projectmanager zorgen wij voor een perfecte communicatie, evaluatiemomenten en houden we een scherp oog op deadlines. Informeer naar de mogelijkheden!

Pers

Via onze perskit kun je eenvoudig al onze beelden downloaden voor online gebruik. 
Wanneer je beeldmateriaal nodig hebt voor drukwerk dan kun je deze aanvragen door een mail te sturen naar info@urbancotton.nl
Download Product Images