Product
De kwalitatieve buitenkussens van Urban Cotton zijn 100% recyclebaar, dat maakt ze een duurzame keuze! Het tuinkussen Andover Green wordt in Nederland geproduceerd en is gemaakt om vele zomers mee te gaan. De vulling van de kussens is zacht en soepel, waardoor het lekkere plof kussens zijn. Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 50×50 en 60x60cm, inclusief binnenkussen.
Gebruik
Het tuinkussen Andover Green is heel makkelijk in gebruik. Met de subtiele rits maak je eenvoudig de hoes los wanneer je deze wilt reinigen. Door de waterafstotende en UV-werende finish, veeg je vlekken er gemakkelijk vanaf en dringt vuil niet in de vezels. Ideaal wanneer er vieze kinderhandjes in de buurt zijn of een hond die er even lekker ligt te loungen. Ook kun je de kussens gerust buiten laten liggen! Geen gesleep met kussens aan het einde van de dag dus. 
Kleuren
Diepe, intense kleuren, waarbij het hele pallet op elkaar afgestemd is. Alle kleuren zijn dus mooi met elkaar te combineren! De kleuren zijn gebaseerd op een eeuwenoude Japanse studie waaruit wij een selectie hebben gemaakt. Door de heel subtiele glans verwerkt in de stof, is dit echt een luxe product
Styling
Met deze kleuren kun je eindeloos veel leuke sets maken! Wanneer je na verloop van tijd iets anders wilt, is het vervangen van 1 kleur al voldoende om een compleet nieuwe sfeer neer te zetten. De kleuren geven net die finishing touch aan je loungeset, bankje of ligbed.
We inspireren je graag!

Privacy Preference Center