Blog

Wandkleed Ophelia in 3 stijlen

Wandkleden kun je stijlen hoe je zelf wilt! Bij elk design zijn er verschillende mogelijkheden, maar dat is niet altijd even makkelijk. Hoe weet je nou of het wandkleed dat jij zo vet vindt, past bij je interieur? Ik help je op weg om je te inspireren met 3 verschillende stijlen bij 1 design.  

 Dit keer laat ik het wandkleed Ophelia in 3 verschillende stijlen zien, namelijk: Serene Bohemian, Scandinavisch en Minimalistisch. Het wandkleed Ophelia is door de sierlijke tekening en mooie zwart / witte kleur makkelijk te stijlen bij jou thuis! Hieronder licht ik de stijlen toe die goed bij het design Ophelia passen.

Serene Bohemian 

Deze stijl straalt rust en eenvoud uit, ook heeft het een natuurlijke Ibiza look. Bij deze stijl passen houten meubels, rotan stoelen, een grof vloerkleed en beige vazen met droogbloemen. Wil je meer weten over deze stijl? Ga dan naar het moodboard ‘Serene Bohemian’ of naar het Pinterest bord!

Scandinavisch 

Een stoer en stijlvol interieur met bijzondere items. Qua kleuren kun je denken aan donkergroen, zwart, beige, en wit. De meubels zijn een tikje industrieel en een berber vloerkleed maakt het helemaal af. Ook kan je denken aan een bruine, leren fauteuil en veel planten!

Minimalistisch 

Een licht, fris en wit interieur met contrasterende kleuren. Bij de inrichting kan je denken aan een zwart frame dressoir en antraciet kleurige potten met planten.

Zit jouw design of stijl hier niet tussen en ben je wel benieuwd hoe een design te matchen is in jouw interieur? 

Stuur ons dan een berichtje en ontvang persoonlijk styling advies!