Limited Editions

Urban Cotton heeft een rijk aanbod van foto's, kunst en wandkleden in gelimiteerde oplage.

Gelimiteerde kunst in het Urban Cotton Atelier

Zoals de naam doet vermoeden betekent ‘gelimiteerd’ dat er slechts een beperkt aantal afdrukken van een kunstwerk beschikbaar is. Als een kunstenaar besluit om een ​​gelimiteerde serie van bijvoorbeeld 25 werken aan te bieden, dan is die editie na de 25 verkochte exemplaren niet meer te koop.

Het exclusieve karakter van een kunstwerk in beperkte oplage betekent automatisch een hogere waarde van het werk. In tegenstelling tot limited edition werken, kunnen werken in een open editie eindeloos worden gereproduceerd.

Voor alle producten die Urban Cotton aanbiedt in het Urban Cotton Atelier geldt dat deze gelimiteerd worden aangeboden.

Garantie voor kwaliteit

De werken uit het Urban Cotton Atelier zijn zorgvuldig gecreëerd en geselecteerd door creatief talent. Alle kunstwerken gaan gepaard met een Certificaat van Echtheid, waarop de editie vermeld staat en een handtekening van de kunstenaar. Dit certificaat staat voor onze kwaliteit en garandeert dat er niet meer edities van het kunstwerk zijn ontwikkeld dan aangegeven.

Limited Editon wandkleden

Binnenkort in de collectie: twee beeldschone, fluwelen Limited Edition wandkleden ontworpen door creatieven Charlotte Greeven en Simone Boon. De designs worden gedrukt op hoogwaardig Cotton Velvet met een gelimiteerd oplage van 200 edities per design.