Blog

Wandkleed Forest Flowers in 3 stijlen

Wandkleden kun je stijlen hoe je zelf wilt! Bij elk design zijn er verschillende mogelijkheden, maar dat is niet altijd even makkelijk. Hoe weet je nou of het wandkleed dat jij zo vet vindt, past bij je interieur? Ik help je op weg om je te inspireren met 3 verschillende stijlen bij 1 design.  

Dit keer laat ik het wandkleed Forest Flowers in 3 verschillende stijlen zien, namelijk: Modern Industrieel, Scandinavisch en Hotel Chic. Het wandkleed Forest Flowers is door de sierlijke tekening en diep groene kleur met gouden accenten makkelijk te stijlen bij jou thuis! Hieronder licht ik de stijlen toe die goed bij dit design passen.

Modern Industrieel

Modern Industrieel is een stijl die we momenteel veel zien. Het is een warm geheel met een stoere kant. Materialen zoals hout en staal zijn vaak samen te zien. Kleuren die voorkomen zijn zacht groen, okergeel en cognac. Hierbij kan je zelf kiezen om de kleuren te gebruiken op een hele wand of juist in het klein terug te laten komen in de accessoires. De kleuren groen en okergeel passen goed bij de Forest Flowers. Door deze kleuren poppen de tinten uit het wandkleed op!

Scandinavisch 

Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen: een Scandinavisch interieur is een oase van rust. De perfecte woonstijl om een huis groter te laten lijken. Qua materialen kan je denken aan vergrijsd hout, linnen en katoen. Het meubilair heeft een fijne en zachte uitstraling. De Forest Flowers past hier mooi bij, vooral omdat je dan een echte Eye-catcher hebt binnen dit rustige interieur. 

Hotel Chic

Deze stijl is voor degene die durven. Een uitgesproken sfeer met volle kleuren en luxe materialen waardoor het geheel rijk aanvoelt. Velvet is het materiaal die deze stijl ademt. Planten met grote bladeren, glanzende vazen en accessoires met gouden accenten. Door gouden accenten toe te voegen wordt de Forest Flowers helemaal bij het interieur betrokken!

Zit jouw design of stijl hier niet tussen en ben je wel benieuwd hoe een design te matchen is in jouw interieur? 

Stuur ons dan een berichtje en ontvang persoonlijk styling advies!