Coming Soon…..

Het team van Urban Cotton zit vol nieuwe ideeën! I

We kunnen nog niet alles uit de doeken doen, omdat er achter de schermen nog hard aan gewerkt wordt. Maar wij kunnen haast niet wachten om jullie 3 gloednieuwe ontwikkelingen te presenteren! Daarnaast zijn we natuurlijk al weer druk in de weer met een nieuwe collectie wandkleden, die in september zal worden gelanceerd.


Een flinke dosis inspiratie

Ons team is jong, staat midden in het leven en enorm getalenteerd. We hebben 1 ding zeker gemeen met elkaar; het hebben van interesse in de wereld om ons heen. Het spotten van trends, gevoel voor kleur en styling, bewondering voor ontwerpers en verschillende  ambachten. Wij gaan deze kennis met jullie delen! Zo kan je inspiratie verwachten uit de hoek van interieur styling, we gaan jullie op de hoogte houden van de laatste trends én je krijgt de mogelijkheid om persoonlijk interieursadvies aan te vragen over hoe je onze producten het beste kunt stylen in jouw huis!

 

Nieuwe product categorie, nóg meer plek voor bijzondere designs

Het aanbod aan fantastische designs is enorm! Daaruit blijkt wel dat wij een belangrijke rol vervullen in het overbruggen van creatief talent naar de consument. Het team van Urban Cotton stelt alle collecties zorgvuldig samen met de ontwerpers. We zijn continue in beweging, leren met de dag bij en luisteren naar de wensen van de klanten. En zodoende komt er een hele nieuwe serie wanddecoratie bij! Zo kunnen we nóg meer plek bieden voor mooi werk en nieuwe ontwerpers 🙂

 

Urban Cotton, hét ‘platform voor creatieven’

Onze missie is het bieden van een zo groot mogelijk platform voor creatieven. Naast dat we voor een groot aantal ontwerpers inmiddels al een mooi verschil kunnen maken, vonden we dat het tijd werd om hier nog een meer concrete invulling aan te geven! De maatschappij is toe aan een nieuwe manier van consumeren.. Met dit nieuwe concept kunnen we meer en meer ontwerpers onder de vleugels van Urban Cotton laten groeien.